Parco della Adamello

Het Parco dell’Adamello ligt in het hart van de Alpi Retiche. Het strekt zich uit over 510 vierkante kilometer aan de linkerzijde van het Valle Camonica in het noordoostelijke deel van de provincie Brescia. Het park staat bekend om de spectaculaire landschappen die toeristen kunnen zien door middel van excursies, zoals de welbekende Sentiero n° 1. Overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog zijn van grote historische en culturele waarde en kunnen in dit gebied worden bewonderd. Het Parco dell’Adamello biedt ook excursies aan die zowel lopend als per fiets of al paardrijdend kunnen worden afgelegd. In het park groeien vele plantensoorten en er komen vele dieren voor die kernmerkend zijn voor de Alpen zoals reeën, herten en steenbokken. Tijdens de zomermaanden organiseert het park vele culturele activiteiten en excursies.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl