Parco del Mincio

Dit park is gelegen in het oostelijke deel van Lombardije en het strekt zich uit tussen de regionale grens in het noorden en de rivier de Po in het zuiden en omvat tevens de vallei van de rivier de Mincio. Het territorium heeft vele diverse landschappen, van morene hellingen tot grote terrassen, van het meandervormige landschap in de buurt van de meren van Mantova tot de schitterende moerasgebieden van de vallei van de rivier de Mincio. Het systeem van sluizen en historische kanalen is opmerkelijk. Zeer de moeite waard zijn ook de artistieke en architecturale elementen in het gebied zoals het heiligdom van S. Maria delle Grazie, de kerk van S. Maria degli Angeli en verschillende villa’s uit de Gonzaga periode.

Internet: 
Parco del Mincio – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl