Parco del Livignese

Dit natuurpark is gelegen in het midden van de Rhätische Alpen, tussen het Stelvio en het Bernina nationale park. Het gebied staat bekend om zijn mooie landschappen. Het typische alpine landschap is verbluffend mooi. In dit gebied wonen diverse soorten gehoefde dieren en onder de talrijke vogels komen enkele bijzondere soorten voor zoals koningsarend en de sneeuwhoen. Gegeven de geografische positie representeert het park een belangrijke integratie in het alpine systeem van beschermde gebieden, waaronder het Parco nazionale dello Stelvio en het Engadina in Zwitserland.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl