Parco Alto Garda Bresciano

Het Parco Alto Garda Bresciano behoort tot de mooiste parken van Italië. Kenmerken van het park zijn de overhangende rotsen boven het meer, de grote terrassen, de paden en panoramische wegen die leiden naar de vallei, de bossen en de mooie dorpen en steden in het achterland. De bewoners van dit gebied zijn zich bewust van de schoonheid van het park en doen er dan ook alles aan om het gebied in perfecte staat te houden. Het is aan u, de toerist, om dit park ook te respecteren.

Internet: 
Parco Alto Garda Bresciano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl