Pinacoteca Tosio-Martinengo – Brescia

Deze schilderijengalerie is gehuisvest in het 16de-eeuwse Palazzo Martinengo en herbergt schilderijen uit de 13de tot de 19de eeuw. De verschillende schilderijen hangen in 25 zalen. De schilderijen representeren de kunst in Brescia van de 15de tot het einde van de 18de eeuw. In de zalen die zijn toegewijd aan de 15de en 16de eeuw hangen werken van onder meer Tintoretto, Foppa, Moretto, Romanino en Savoldo. De 17de eeuw wordt gerepresenteerd door werken van Celesti terwijl u in de zalen van de 18de eeuw werken kunt bewonderen van il Pitocchetto, G. Duranti, F. Bocchi en A. Cifrondi.

Adres:
Piazza Moretto, 4
Brescia
Tel: 030 3774999

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl