Pinacoteca Repossi – Chiari

Deze schilderijengalerie, opgericht dankzij een donatie van Bartolomeo Repossi in 1854, bestaat uit een grote collectie schilderijen uit de 15de tot de 20ste eeuw. Naast de mooie schilderijen zijn er ook tekeningen, schetsen en marmeren sculpturen te bewonderen. Er zijn ook een aantal kopergravures te bewonderen onder meer het bekende werk van Pollaiolo, het Gevecht van de Tien Naakten. U kunt tevens een bezoek brengen aan de Morcelli bibliotheek die eigenaar is van meer dan 50.000 boeken en 174 manuscripten.

Adres: 
Via B.Varisco, 9
Chiari
Tel: 030 7000730
E-mail: fondomorcellirepossi@libero.it

Internet: 
Pinacoteca Repossi – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl