Museo Diocesano Arte Sacra – Brescia

In dit museum bevindt zich onder meer een schilderijengalerie waar werken hangen van lokale kunstenaars die dateren uit de 16de tot de 18de eeuw. Pronkstukken zijn enkele schilderijen van G. B. Pittoni. Mooi is ook de sectie met geïllustreerde manuscripten. Maar liefst 26 schitterende boekwerken uit de 12de tot de 16de eeuw kunt u hier bewonderen. In een andere zaal kunt zich vergapen aan religieuze kleding en textiel daterend uit de 15de tot de 19de eeuw.

Adres: 
Via Gasparo da Salò, 13
Brescia
Tel: 030 40233
E-mail: museodiocesanobs@libero.it

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl