Museo della Citta Santa Giulia – Brescia

Dit leuke museum is gevestigd in het Benedictijns nonnenklooster van Santa Giulia. Het is onderverdeeld in verschillende secties. In de eerste sectie zijn Romeinse voorwerpen te bezichtigen, de tweede sectie is toegewijd aan de Venetiaanse heersers en de laatmiddeleeuwse laat allerlei soorten sieraden zien. In het museum is ook plaats ingeruimd voor architecturale elementen en fresco’s die werden gemaakt tussen de 11de en de 15de eeuw. De sectie toegepaste kunst bestaat uit een kostbare collectie glazen, bronzen en ivoren snuifdoosjes die dateren uit de 18de en de 19de eeuw. Noemenswaardig is ook de Brozzoni collectie die bestaat uit meer dan 200 antieke drinkglazen uit Murano.

Adres: 
Via dei Musei, 81/b
Brescia
Tel: 030 2977834

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl