Museo Camuno – Breno

Dit leuke museum is ondergebracht in de 19de-eeuwse Villa Ronchi. De collectie bestaat uit meer dan 900 voorwerpen en daaronder bevinden zich schilderijen, prints, sculpturen en archeologische vondsten uit Val Camonica. Onder de archeologische vondsten bevinden munten en olielampen uit de Romeinse tijd. Er worden regelmatig exposities gehouden waarbij werken te zien zijn van onder andere Romanino, Callisto Piazza, Faustino Bocchi, Hayez en Francesco Monti. Werken van lokale kunstenaars als Guadagnini, Domenighini en Loverini zijn ook in het Museo Camuno te bewonderen.

Adres: 
Villa Ronchi
Piazza Ghislandi, 1
Breno
Tel: 0364 22041

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl