Museo Agricolo e del Vino Ricci Curbastro – Capriolo

Dit museum opende in de zomer van 1996 haar deuren voor het grote publiek. In drie grote hallen staan meer dan 3000 voorwerpen tentoongesteld. De museumstukken zijn gerelateerd aan het huishouden en werden onder meer gebruikt om kaas te maken, te koken en schoon te maken. Ook zijn er landbouwwerktuigen te bewonderen. Leuk om te zien zijn de productiemiddelen die nodig zijn om wijn te produceren. Tentoongesteld staan vele wijnpersen en kurkmachines.

Adres: 
Via Adro, 37
Capriolo
Tel: 030 736094
E-mail: agrit@riccicurbastro.it

Internet: 
Museo Agricolo e del Vino – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl