Antiquarium della Villa Romana – Desenzano del Garda

Dit museum is gevestigd in het archeologische gebied van de Romeinse villa die trots in Desenzano del Garda staat. De villa heeft een schitterende mozaïeken vloer die er perfect bijligt. De felgekleurde mozaïeken representeren verschillende figuren uit de Oudheid. Het museum is onderverdeeld in vier zalen namelijk fresco fragmenten, munten, mozaïeken en olielampen. Pronkstuk van de collectie is een marmeren sculptuur van de God Sylvanus die dateert uit het begin van onze jaartelling. Het museum is gesloten op maandag.

Adres:
Via Crocefisso, 22
Desenzano del Garda
Tel: 030 9143547

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl