Musea

Bij het Gardameer zijn diverse interessante musea te vinden. De musea zijn meestal geopend vanaf 09.00 of 10.00. Ze sluiten tussen de middag en gaan veelal weer open van 14.30 tot ongeveer 17.00 of 18.00. De openingstijden variëren per seizoen; ze zijn uiteraard ruimer tijdens het hoogseizoen. Veel musea zijn op maandag gesloten. Als u een liefhebbers bent van mooie schilderijen, doet u er verstandig aan om een bezoek te brengen aan de Pinacoteca Repossi in Chiari. Deze schilderijengalerie, opgericht dankzij een donatie van Bartolomeo Repossi in 1854, bestaat uit een grote collectie schilderijen uit de 15de tot de 20ste eeuw. Naast de mooie schilderijen zijn er ook tekeningen, schetsen en marmeren sculpturen te bewonderen. Dus als u in de buurt bent, moet u zeker even langs rijden voor een kort bezoek!

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl