Santuario Madonna del Perpetuo Soccorso – Bussolengo

Sinds 1596 wordt dit heiligdom beheerd door de “Zoccolanti Vaders”. Ze worden zo genoemd vanwege hun houten schoenen, zoccoli in het Italiaans. De Zoccolanti bouwden in 1624 een klooster naast de kerk. In het midden van klooster staat een schitterende bron die is gewijd aan Sansovino. In het bovenste deel van het klooster kunt u enkele kunstwerken zien die zijn gemaakt door Bernardino Muttoni.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl