Santuario della Madonna del Soccorso – Marciaga

Deze 17de-eeuwse kerk werd in 1905 vergroot en in 1950 uitgebreid. De kerk is gebouwd op de plek waar de Madonna zich toonde aan een jonge, hongerige herder die aan het bidden was voor brood. De kerk werd naar aanleiding van deze gebeurtenis gebouwd. In de loop van de 16de eeuw werden twee kapellen bijgebouwd terwijl de klokkentoren pas in 1660 werd gebouwd. In de kerk kunt u fresco’s bewonderen van de hand van Paolo Ligozzi die dateren uit het begin van de 17de eeuw.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl