Hermitage van de Camaldolesi monniken – Bardolino

De hermitage ligt in een mooi heuvellandschap. Het klooster werd gebouwd in 1663. Er werden kleine gebouwen gebouwd die bestonden uit twee kamers rondom een centrale kruiden- en groentetuin. Er is ook een gastenkwartier en een bibliotheek. Vanaf de belvedère kijkt men uit over het meer. Er is een pad met cipressen dat het gehele kloostercomplex omringd. De 17de-eeuwse kerk van San Giorgo maakt ook onderdeel uit van het complex. Hier kunt u een altaarstuk bewonderen van Palma il Giovane. Achter het hoofdaltaar staat een altaarstuk dat is gemaakt door Giovanni Tedeschi in de 18de eeuw.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl