Villa da Persico – Affi

Deze 19de-eeuwse villa is gedeeltelijk ontworpen door de architect Ignazio Pellegrini. Hij was ook verantwoordelijk voor het ontwerp van enkele elegante paleizen in Verona. In de villa is tegenwoordig de Elena Da Persico Foundation gehuisvest. De mooiste ruimte in de villa is de grote hal die uitbundig is versierd met fresco’s. Interessant is ook de bibliotheek van Elena da Persico. In het bijbehorende park is in 1972 een kapel gebouwd naar een ontwerp van Fausto Buontempi. Het daglicht schijnt door het dak de kapel in en geeft een bijzonder effect. Achter het altaar bevindt zich een groot raam met uitzicht op een mooie bloementuin.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl