Villa Cordevigo – Cavaion Vernonese

Deze schitterende villa werd gebouwd in de 18de eeuw en wordt gekenmerkt door de elegante vorm. De villa werd gebouwd op de fundamenten van een ander gebouw. Er is een grote binnenplaats die vooraf wordt gegaan door een schaduwrijke laan met cipressen. Aan het begin van deze laan staat een monumentaal hek dat wordt omringd door indrukwekkende standbeelden. De binnenplaats wordt gekenmerkt door een centrale fontein en een kleine Italiaanse tuin. Aan de rechterkant van de villa vindt u de elegante stallen terwijl aan de linkerkant zich de kelders en de opslaghuizen bevinden. Achter deze gebouwen is een park met oude bomen. Er is tevens een aristocratische kapel die is gebouwd in 1513.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl