Villa Albertini – Garda

Deze villa, die is gelegen aan de weg naar San Vigilio, werd gebouwd tijdens de tweede helft van de 16de eeuw door de Becelli familie, feodale heren van Costermano die oorspronkelijk uit Verona kwamen. Een van de attracties is het grote park dat zich uitstrekt over de heuvels. In dit park bevinden zich onder meer mooie fonteinen en kassen. De kapel van San Carlo ligt niet veraf. Op 10 augustus 1848 ontving koning Carlo Alberto de Lombardische delegatie die hem de akte van annexatie van de regio Piemonte brachten. Vandaag de dag is de villa eigendom van Graaf Albertini.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl