Rivoli Castello – Rivoli Veronese

Het Rivoli kasteel is een grote ronde constructie die is gelegen op Monte Castello. Dit kasteel domineert het panorama van de Adige vallei. De Oostenrijkers bouwden het kasteel tussen 1849 en 1852 om de wegen te beschermen die leiden naar Baldo en de Adige vallei in het noorden. Het kasteel kreeg als naam Wohlgemuth mee en werd zodoende vernoemd naar een generaal die zich onderscheidde in oorlog van 1848. Toen de Veneto regio werd geannexeerd door Italië verloor het kasteel de controlerende functie en werd het overbodig.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl