Piazza Matteotti – Bardolino

Het centrale plein van de stad Bardolino is het Piazza Matteotti. Eigenlijk mag het geen plein genoemd worden daar het meer een brede straat is. Desondanks is het een populaire ontmoetingsplek voor zowel de toeristen als de plaatselijke inwoners. Dit plein vormt een belangrijke verbindingsweg tussen de haven en de parochiekerk San Severo. Deze Romaanse kerk herbergt een 8ste-eeuwse crypte als mede fresco’s uit de 12de eeuw. De kerk is dagelijks geopend voor het publiek. Een andere belangrijke kerk in Bardolino is de Chiesa San Zeno. Deze kerk is gebouwd in de 9de eeuw en is daarmee een van de oudste kerken van Italië.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl