Palazzo dei Capitani del Lago – Garda

Het oude paleis, het dateert uit de 14de-15de eeuw, in Venetiaans Gotische stijl kreeg deze naam omdat de kapitein van het meer hier woonde. De kapitein van het meer representeerde Republiek van Venetië in Garda en het was zijn taak om toezicht te houden op de veiligheid en tevens om smokkelpraktijken uit te bannen. Zeer waarschijnlijk was dit paleis het eerste huis van de Carlotti familie, de feodale heren van Verona, die het kochten van het Colombano klooster in Bardolino

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl