Corta Carrara – Caprino Veronese

Dit bouwwerk werd in de 15de eeuw gebouwd en deed toen dienst als paleisboerderij. Het had een directe verbinding met de hoofdweg en had onbeperkte toegang tot water. De ligging was ideaal. Het gehele gebouw is gemetseld en de hoofdingang is een lang gewelf waarop drie deuren uitkomen. Oorspronkelijk was de begane grond een stallencomplex terwijl op de eerste etage de hofmeester woonde. In de 18de eeuw werd een L-vormig gebouw aangebouwd, barchessa geheten. In dit gebouw werden de stallen ondergebracht zodat de voormalig geheel kon worden gebruikt als woonruimte. Om het geheel wat op te vrolijken, werden er enkele fresco’s aangebracht. Vandaag is de fresco met Madonna en Kind nog steeds zichtbaar.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl