Markt in Como

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt het schitterende Piazza S. Fedele in de stad Como overspoelt door koopjesjagers die op zoek zijn naar dat ene antieke object. Tijdens deze bekende antiek- en ambachtsmarkt. Het plein is gelegen tegenover de Basilica San Fedele en biedt de bezoekers de mogelijkheid om te struinen langs de vele marktkraampjes en te spitten tussen de tekeningen, foto’s, instrumenten, oorlogssouvenirs en nog veel, veel meer.

Op de overige zaterdagen wordt er op dit plein een gewone markt gehouden. Naast mooie Italiaanse voedingswaren als groeten en fruit kunt u er ook terecht voor kleding, schoenen en huishoudelijke artikelen. Veel toeristen kopen op deze markt de souvenirs voor de thuisblijvers. Een mooie wijnkaraf, een oliestelletje of een origineel pizzabord doet het altijd goed. Een aanrader is ook de olijfolie. Op de markt kunt u deze kopen in blikken tot wel 10 liter. Andere producten die op de markt meestal goedkoper zijn dan in de supermarkt zijn olijvenkaas en verse pesto.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl