Winkelen

In de grote steden rondom het Comomeer, zoals ComoCernobbio en Argegnokunt u heerlijk winkelen. De Italianen zijn beroemd in de modewereld vanwege hun schitterende modecollecties. In de vele kledingwinkels en schoenenzaken kunt u de laatste trends zien en natuurlijk meenemen naar Nederland. Vooral de handgemaakte Italiaanse overhemden, dassen en pakken zijn de moeite waard. U weet dan zeker dat u beschikt over een kostuum dat is gemaakt van de beste stoffen. De prijzen van kleding zijn te vergelijken met de prijzen in Nederland. Schoenen en lederwaren zijn beduidend goedkoper en zijn dan ook nog eens beter van kwaliteit. Als u de eerste zaterdag van de maand in de buurt bent van Como, moet u echt even langs om demaandelijkse antiekmarkt te bezoeken. Misschien vindt u hier wel dat ene object waar u zo lang naar op zoek bent!

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl