Uitgaan

Voor het echte nachtleven moet u in de grotere steden in de omgeving zijn, maar ieder dorp aan het Comomeer heeft wel een of meer gezellige bars. Hier is het ’s avonds, en dan vooral in de zomer, lekker druk. U kunt natuurlijk ook terecht op een van de vele terrasjes, die meestal rond de haventjes van de plaatsen liggen. Onderstaande discotheken en bars zijn echte toppers op uitgaansgebied in de omgeving van het Comomeer.

Lido di Lenno 
Ongeveer een half uur rijden vanaf de plaats Como ligt dit strandrestaurant en bar. Op vrijdag- en zaterdagavond verandert de zaak in een goedlopende discotheek. De dansvloer staat dan helemaal vol en heeft ook zijn eigen bar. Op het strand staan stoelen met kaarsen de mensen dansen hier ook vaak op het strand. Echt een aanrader, vooral bij helder weer.

Adres:
Via Comoedia, 1
Lenno

Milonga Pub
Wie van livemuziek houdt mag de Milonga Pub zeker niet overslaan. Dit restaurant met gezellige bar verzorgt vrijwel dagelijks livemuziek dat varieert van rock tot jazz. De zaak heeft niet echt kledingvoorschriften, u kunt dus aantrekken wat u wilt.

Adres:
Via Oltrecolle, 23
Como

Tartaruga
Deze discobar is ongetwijfeld de vreemdste zaak die u ooit heeft gezien. Het heeft de vorm van een schildpad met een rode tomaat als hoofd. De zaak mag er van buiten dan raar uitzien, binnen wordt er goede livemuziek gespeeld. De zaak sluit de deuren weer rond 03.00 uur.

Adres:
Via Belvedere, 12
Villa Guardia

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl