Merate

Het historische dorpje Merate ligt op 20 kilometer van Lecco en het Comomeer. Andere grote steden in de buurt zijn Milaan (35 km), Bergamo (25 km) en Como (40 km). De ligging van Merate is schitterend, te weten op de heuvels van oostelijk Brianza. In dit dorpje staat de schitterende 18de-eeuwse Villa Belgioiso. De adellijke familie Belgioiso gaf in de 18de de opdracht om de 15de-eeuwse villa te verbouwen in haar huidige vorm. Het aangrenzende park dateert ook uit de 18de eeuw. Naast deze villa staat Merate bekend om de sterrenwacht.

Internet:
Merate – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl