Menaggio

De stad Menaggio is gelegen aan de westelijke oever van het Comomeer, op een punt waar de weg die grenst aan het westelijke deel van het meer samenkomt met de weg die leidt door het Val Menaggio in de richting van Lugano. Door de centrale positie is Menaggio een belangrijke en levendige stad. De stad bestaat uit een centrum en drie gehuchten te weten Croce, Loveno en Nobiallo. De stad heeft meer dan 3200 inwoners. In het historische centrum zijn er verschillende interessante monumenten te bezichtigen die de importantie van Menaggio door de eeuwen heen goed weergeven. In de 18de eeuw ontdekken de eerste toeristen Menaggio en niet veel later schieten de grote hotels en luxueuze villa’s als paddestoelen uit de grond. Vandaag de dag is Menaggio een populair vakantieoord dat voornamelijk jongeren trekt.

Internet: 
Menaggio – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl