Magreglio

Magreglio is een leuk dorpje waar meer dan 300 mensen wonen. Tijdens de zomermaanden wonen er echter 5000 mensen hier! Maar ook in de wintermaanden profiteren de lokale inwoners van de toeristen die hier komen voor hun wintersportvakantie. De vele toeristen die jaarlijks een bezoek brengen aan Magreglio vinden hier onderdak in een van de vele pensions. Hier kunt u voor weinig geld eten en slapen. Het dorpje ligt op 10 minuten afstand van Bellagio en het Comomeer en op slechts 1 uur afstand van Milaan. De bezienswaardigheid van Magreglio is de 16de-eeuwse kerk San Marta. Deze kerk werd in de 19de eeuw uitgebreid en beschilderd. Magreglio is gelegen in het hart van het Vallsàssina, een klein dal binnen de Lariodriehoek waar de rivier de Lambro ontspringt.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl