Inverigo

Op de glooiende hellingen boven het Lambrodal ligt het mooie dorpje Inverigo. Het behoort tot de mooiste dorpjes in Brianza. In Inverigo zijn belangrijke voorbeelden te vinden van barokke en neoklassieke architectuur zoals Villa Crivelli, La Rotonda en Villa Perego. De schrijn van Madonna della Noce, met schilderijen van Il Morazzone uit de 17de eeuw is zeker de moeite waard. Vanaf deze parochiekerk voert een pad de heuvel op naar de 17de-eeuwse Villa Crivelli. Hier woonde vroeger een belangrijke Milanese familie. Vanaf deze villa heeft u een goede kijk op de Viale dei Cipressi, een twee kilometer lange weg. Vanaf deze weg heeft u een ongekend mooi uitzicht op Brianza.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl