Introbio

Het dorpje Introbio ligt 11 kilometer ten noorden van de bekende toeristenplaats Barzio. Net als Barzio is Introbio een geliefd vakantieoord waar naast veel Italianen ook veel Duitsers en Engelsen komen. Maar het toerisme vormt niet de enige bron van inkomsten. Veel inwoners zijn actief in de zuivelindustrie en produceren onder andere heerlijke kazen. Het dorp heeft weinig bezienswaardigheden maar de imposante toren in het midden van dorp mag niet onvermeld blijven. Deze 11de-eeuwse toren is het enige restant van het bastion dat vroeger het dal bewaakte. In het midden van Introbio staat de kerk San Antonio Abate die stamt uit de 19de eeuw. De andere kerk van het dorp, de San Michele, is te vinden aan de rand van het dorp en is gebouwd in de 13de eeuw.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl