Erba

Sinds de 18de eeuw is Erba een gezellig vakantieoord waar naast veel Italianen ook veel Duitsers en Engelsen in de zomermaanden zijn te vinden. Het plaatsje is gelegen tussen de dichtbegroeide hellingen van Vallassina en de meren van Pusiano en Alserio. In het oude centrum van Erba bevindt zich het Piazza Vittorio Veneto. Hier staat tevens de romaanse kerk San Eufemia. Vandaag de dag is Erba een echte congresstad aan het worden. Vele zakenmensen uit het nabijgelegen Milaan handelen hun zaken af in een van de vele congreszalen of hotels die Erba rijk is. Door de goede verbindingswegen geniet de stad steeds meer aandacht van industrieën zodat het toerisme op lange termijn een minder belangrijke rol gaat spelen.

Internet: 
Erba – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl