Corenno Plinio

Het dorpje Corenno Plinio ligt vijf kilometer ten noorden van Bellano. Het is schitterend gelegen op een rots die in het Comomeer uitsteekt. Corenno Plinio is een van de vele dorpen rondom het Comomeer die zijn middeleeuwse karakter heeft weten te behouden. Zo kunt u onder meer een bezoek brengen aan de 14de-eeuwse burcht die is getooid met twee wachttorens. Vanuit deze wachttorens werd de ingang tot het dorp bewaakt. In het midden van het dorp staat de mooie kerk San Tommaso di Canterbury. In deze kerk kunt u diverse fresco’s bekijken die zijn aangebracht in de 14de tot de 17de eeuw. Bijzonder om te zien zijn de graftomben die zich direct naast de kerk bevinden.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl