Cernobbio

De stad Cernobbio is een van de bekendste toeristenoorden aan het Comomeer. In vroeger tijden was de plaats al een vakantieplaats. Dit is duidelijk af te leiden aan de deftige villa’s die hier vanaf de 15de eeuw in grote aantallen werden gebouwd. De mooiste villa aan het Comomeer is te vinden in Cernobbio en heet de Villa d’Este. Deze villa werd tussen 1565 en 1570 gebouwd in opdracht van kardinaal Tolomeo Gallio. De villa wisselende enkele keren van eigenaar en werd in 1814 eigendom van Carolina di Brunswick. In 1873 werd de villa verbouwd tot een luxueus hotel. Vele belangrijk beroemdheden en leden van koninklijke families hebben in Villa d’Este overnacht. Het hotel heeft 112 hotelkamers en de prijzen liggen hoog, zeer hoog!

Internet: 
Cernobbio – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl