Barzio

De bekendste toeristenplaats in Valsassina is Barzio. De schitterende ligging van dit mooie dorp, op een terras boven het dal, geeft u een mooi panorama op het Grigne-gebergte. In de zomermaanden is het hier net zo druk als in de wintermaanden. Het is een echte wintersportplaats waar u goed kunt skiën op de hellingen van de Pian di Bobbio. In het idyllische centrum van Barzio kunt u onder meer een bezoek brengen aan het 17de-eeuwse huis van de familie van Alessandro Manzoni. Tegenwoordig is in dit huis een bibliotheek gevestigd.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl