Ballabio

Het dorpje Ballabio ligt 11 kilometer ten zuiden van Barzio. Het dorp bestaat uit twee delen te weten Ballabio Superiore en Ballabio Inferiore. Het zal u zeker niet verbazen dat het dorpsdeel Superiore het interessantst is. Van verre kunt u al de imposante toren zien van waaruit het dal van de rivier de Pioverna werd bewaakt. Vanuit Ballabio loopt een mooie weg naar een plateau dat zich op 1200 meter hoogte bevindt. Hier beginnen talrijke uitgezette wandeltochten door het Grigne-gebergte.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl