Argegno

De stad Argegno ligt op 15 kilometer afstand van de stad Cernobbio. De stad is gelegen aan een ruige kuststrook. Tussen Cernobbio en Argegno ligt het kleine dorpje Brienno dat wordt gekenmerkt door steile oevers. De stad Argegno ligt aan het begin van het Val ‘d’Intelvi. Dit dal is ook te bereiken vanaf het meer van Lugano. Bezienswaardigheden in Argegno zijn de middeleeuwse brug en de 18de-eeuwse kerk St.-Anna. Vanuit de stad gaat een kabelbaan naar het dorp Pigra. Vanuit dit dorp heeft u een schitterend panorama over het Comomeer.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl