Steden en dorpen

Het gebied rond het Comomeer is prachtig. Het is dan ook niet voor niets dat zich hier tal van stadjes en dorpen bevinden. Het Comomeer heeft altijd al de groten der aarde aangetrokken. Het meer met zijn vreemde vorm betovert u met zijn mondaine sfeer, het levendige contrast tussen lieflijke oeverdorpen en machtige Alpen en niet te vergeten het milde klimaat, dat al in maart de eerste bloesems doet verschijnen. De bekendste aan het Comomeer is natuurlijk Como. De stad draagt nog alle kenmerken van haar bloeitijd. De vitrines concurreren qua schoonheid met de wonderlijke monumenten uit een ververleden. Er is een aantal interessante monumenten in Como die wel een paar uurtjes van uw aandacht verdienen. Como werd in de eerste eeuw voor Christus door de Romeinen gesticht onder de naam Novum Comum en bereikte zijn grootste bloei in de Middeleeuwen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl