Zeilen

Aan de noordelijke oevers van het Comomeer zijn enkele beroemde zeilverenigingen te vinden. U kunt hier als toerist eenvoudig een zeilbootje huren en vervolgens het Comomeer op gaan. Mocht u nog nooit gezeild hebben, dan is er nog geen man overboord. Bijna alle surfscholen en zeilverenigingen bieden een- of meerdaagse cursussen aan. Van begin april tot eind oktober bieden de scholen cursussen. De overige maanden zijn ze vaak gesloten omdat er dan te weinig toeristen zijn. op het Comomeer worden regelmatig internationale wedstrijden georganiseerd. U kunt dan met eigen ogen toezien op de verrichtingen van wereldtoppers als Paul Catard en Torben Grael.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl