Windsurfen

Op het Comomeer doen zich iedere zomer ideale omstandigheden voor om te surfen. U moet hierbij niet denken aan metershoge golven waarop schitterende sprongen gemaakt kunnen worden maar aan een soms straffe wind en een glad wateroppervlak. Aan het Comomeer zijn vele surfscholen te vinden die lessen aanbieden aan kinderen en volwassenen. Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus zodat u altijd op een voor u goed niveau kunt instappen. Bij alle surfscholen is het mogelijk om de benodigde materialen zoals surfplank en zeil te huren.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl