Waterskien

Als er geen wind is en het Comomeer is zo glad als een biljartlaken is de tijd aangebroken om de ski’s onder te binden en het water op te gaan. In de zomermaanden zijn de omstandigheden ideaal en wordt deze sport volop beoefend. Aan het meer bevinden zich enkele goede scholen waar meertalige instructeurs werken. Binnen de kortste leren zij u de fijne kneepjes van het waterskiën. Voor een luttel bedrag worden de basistechnieken van het waterskiën uitgelegd. Natuurlijk wordt er eerst droog geoefend waarbij vooral de juiste houding van belang is. Vervolgens wordt u met een snelheid van 25 km/u uit het water getrokken. Het is de bedoeling om te blijven staan en veel belangrijker, te blijven vasthouden aan het koord!

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl