Vissen

De rivieren in de regio Lombardije staan bekend om hun visrijkheid. Ook in de meren, en dan vooral het Comomeer, zwemmen talrijke vissen. Echter, u mag niet zomaar uw visspullen meenemen en de hengel uitgooien. U dient eerst een visvergunning te kopen. Deze kunt u aanschaffen bij de Federazione Italiana della Pesca Sportiva. Deze federatie heeft een kantoor in iedere provincie. Zij kunnen u informeren over de lokale condities die gelden. Lokale kantoren verkopen naast jaarvergunningen ook vergunningen die een dag of een week geldig zijn. U kunt met een gerust hart uw dure visuitrusting in Nederland laten. Er zijn tal van plekken waar u een goede hengel en aas kunt huren.

Internet: 
Federazione Italiana della Pesca Sportiva – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl