Parapente

Het gebied rondom het Comomeer is uitstekend geschikt om de sport parapente te beoefenen. De hoge bergen vormen de ideale startplaats en de laag gelegen valleien zijn perfect om te landen. Hoog in de lucht heeft u een schitterend uitzicht over het Comomeer en het omringende gebied. Het gebied van de Monte Cornizzolo in Brianza is vaak het toneel van nationale en internationale wedstrijden. Ook in Montemezzo en het Valsassina zijn talrijke gebieden te vinden waar het paragliding uitstekend beoefent kan worden.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl