Mountainbiking

Het bergachtige gebied rondom het Comomeer is bij uitstek geschikt om te verkennen per mountainbike. Het gebied biedt alpinistische bestemmingen en vele routes voor zowel gevorderden als beginners. Hoog in de bergen hebt u een schitterend uitzicht op een uniek landschap. Langs de grote weg die de verschillende kustdorpjes verbindt, kunt u verschillende afslagen pakken die leiden naar de kleine dorpjes in de bergen. Hier begint pas het echte avontuur. Hier kunt u namelijk kiezen om echt door de wildernis te gaan mountainbiken over niet bestaande routes.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl