Kitesurfen

Kitesurfen is een vrij nieuwe sport. Het lijkt een beetje op windsurfen. Met behulp van een grote vlieger wordt u voortgetrokken en bij een stevige wind kunt u zelfs enkele meters worden losgetrokken van het wateroppervlak. In het Comomeer wordt deze sport steeds vaker beoefend. Er zijn vele scholen aan het meer waar u deze sport kunt leren beoefenen. Belangrijk zijn de vliegtechnieken, het beheersen van de kite, de veiligheidsregels, de start en het gebruik van trapeze. Alle beginselen van deze sport worden u uitgebreid uitgelegd en vervolgens brengt u het zelf in de praktijk op het meer. De kosten voor een dergelijke cursus bedragen gemiddeld €250,-.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl