Kanoen

Het noordelijke deel van het Comomeer is het ruigste gedeelte van het meer. Dit is de ideale plek om lekker te kanoën waarbij het water soms verrassend omhoog spat. In de andere delen van het Comomeer is het water vlak en kunt u rustig peddelen langs de oevers van het meer. Als u besluit om de rivier de Mera op te gaan, die uitmondt in het Comomeer, komt u terecht in het natuurreservaat Pian di Spagna, het wildste gebied in de regio Lombardije. Het Comomeer gaat via de rivier de Mera over in het Lago di Mezzola, een meer dat onderdeel uitmaakt van dit belangrijke natuurreservaat. Hier kunt u genieten van een uniek landschap: dichte rietkragen, geïsoleerde strandjes en een schitterende waterval. Dit gebied is bij uitstek geschikt om te kanoën. De natuurpracht vanaf het water is vele malen indrukwekkender dan vanaf de kant. Kano’s zijn te huren in de vele dorpjes aan het meer.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl