Sporten

Het water van het Comomeer biedt recreatiemogelijkheden voor iedereen. In elke grotere badplaats is er wel een windsurfschool te vinden en zijn er verhuurdiensten. Wie niet zo van water houdt, kan de bergen in trekken voor wat sport – met draagriemen, koorden en trekkinguitrusting of gewoon met een rugzak en bergschoenen. Zeilen is echter de populairste sport. Aan de noordelijke oevers van het Comomeer zijn enkele beroemde zeilverenigingen te vinden. U kunt hier als toerist eenvoudig een zeilbootje huren en vervolgens het Comomeer op gaan. Mocht u nog nooit gezeild hebben, dan is er nog geen man overboord. Bijna alle surfscholen en zeilverenigingen bieden een- of meerdaagse cursussen aan. Van begin april tot eind oktober bieden de scholen cursussen. U ziet het al, op sportief gebied is voor iedereen wat wils.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl