Parco Regionale della Valle del Lambro

Dit natuurpark omvat onder meer de gronden langs de oevers van de rivier de Lambro, in de streek tussen de meren van Pusiano en Alserio in het noorden en het park van Villa Reale di Monza in het zuiden. Het heuvelachtige gebied van Brianza, een regio tussen Milaan en Como, is het meest interessante gebied vanuit een natuurlijk oogpunt bekeken. Hier vindt u namelijk nog mooie moerasgebieden, het Inverigo ravijn en het monumentale complex dat bestaat uit Rotonda, Villa Crivelli en S. Maria della Noce. De verschillende patriciersvilla’s en hun historische tuinen zijn van groot historisch belang.

Internet:
Valle del Lambro – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl