Parco delle Grigne

Het “Delle Grigne” massief, wiens hoogste piek rijkt tot 2409 meter, is gelegen in het hart van de Lombardische Vooralpen en is een plek van ongekende schoonheid. Dit is te danken aan de wilde en verschillende Dolomietenachtige morfologie en het uitzicht over het Comomeer. Het park heeft een extreem rijke flora met vele soorten en ook endemische soorten. De fauna is divers en omvat veel endemische ongewervelde dieren (Molluscs, Coleopters, Carabids). Het park is gelegen in de buurt van een druk bewoond gebied en heeft dan ook een belangrijke toeristische en recreatie functie. Voor veel mensen is een bezoek aan het Parci delle Grigne het ideale dagje uit.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl