Parco della Brughiera

Dit park bestaat uit een groot bosachtig gebied en is het laatste groene gebied tussen de steden Milaan en Como. Het gebied wordt gekenmerkt door wisselende landschappen, bedekt met een dikke laag “ferreto” – ontkalkte en kleirijke grond – typisch voor het heidelandschap van Como. Naast het klassieke heidelandschap is de laatste eeuwen het zogeheten “alberata” ontwikkeld. Het herbergt interessante dierensoorten, voornamelijk diverse vogelsoorten. Het park geeft onderdak aan indrukwekkende moeraslandschappen zoals het natuurreservaat Lago di Montorfano en de Bassone veengronden.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl