Parco del Bernina

Het park bestaat uit het meest indrukwekkende gebergtebeschrijvend systeem in de Lombardische Alpen. Het hoogste punt van het park is de Pizzo Bernina die maar liefst 4050 meter hoog is. Het is tevens het hoogste punt van de Centrale Alpen. Het territorium omvat alpine valleien zoals het Val di Mello en het Val Codera waar de mensen nog steeds leven volgens oude tradities. De variëteit aan natuurschoon, van steile rotsen tot beboste valleien, zijn er debet aan dat hier veel planten- en diersoorten voorkomen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl